Svenska English

Om mig

Totalt har jag 16 års arbetslivserfarenhet, varav 14 är inom programmering, ca 5 är inom epostmarknadsföring och 8 är relaterat till marknadsföring.

Det roliga med mitt jobb är att se resultatet av att göra rätt saker i rätt tid! En kvalitativ kampanj med riktad information, eller lansering av nya funktioner som fyller en viktig funktion på marknaden, det är vad som får mig ur sängen på morgonen.

Jag gillar att vara en kreativ och drivande del i ett företag, antingen som en del av ett team eller flyga solo. Det är få tillfällen som jag känner större yrkesstolthet än då projektet man arbetat med visar upp stora resultatförbättringar för kunden.

För att läsa mer så kan ni läsa mitt CV nedan, eller besöka mig på Linked in

CV CV Peter Kindberg - PDF, English

LinkedIn Besök mig på LinkedIn

Bild Peter Kindberg

Kärnkompetens

Från början är jag en programmerare med inriktning på webbutveckling. Mitt primära fokus har alltid varit Microsofts teknologier C#.Net & MSSQL. Sedan 2010 så har jag lärt mig massor om marknadsföring mot befintliga kunder (retention marketing), och efter att ha arbetat på strategisk nivå inom epostmarknadsföring med några av Skandinaviens största företag, samt som systemarkitekt för ett idag framgångsrikt företag, så kan jag säkert säga att min kärnkunskap är en mix mellan marknadsföring och IT.

Då jag arbetar med både IT och marknadsföring så minskar risken för missförstånd då komplex information ska översättas mellan management, marknadsförings- och IT-team.

En snabb summering av min kärnkompetens:

  • Djup teknisk kompetens
  • Marknadsföringsstrategi mot befintliga kunder, med fokus på epost
  • Kommerciell förståelse, och kan göra avvägning mellan kvalitet och kostnad
  • Automatisering av marknadsföring, rutiner mm.
  • Dataintegrationer, datautvinning och kundprofilering
  • Brainstorming av nya funktioner och förverkligande av dessa

Affärsområden

Med 14 års arbetslivserfarenhet i bagaget, och efter att ha arbetat som account manager och hjälpt över 50 kunder på en strategisk nivå inom epostmarknadsföring, samt arbetat som frilansande IT-konsult och arbetat med flertalet kunder i både korta och långa projekt så har jag sett hur både stora och små organisationer arbetar.

Jag har inga problem att anpassa mina lösningar till kundens behov och budget; min yrkesstolthet baseras på affärsnyttan jag bringar kunderna, dvs kvalitet i kombination med behov och kostnad. "Less is more" är ofta rätt väg att starta.

För bästa värde så bör jag placeras som en brygga mellan IT, marknadsföring och ledning, där den primära fokusen ligger på IT. Jag förstår pengar, och placerar ni mig i projekt nära dom så är jag säker på att jag kan få ert konto att växa över tid!

Lightbulb