Svenska English

Kunder

Financial professionals across Europe and South Africa rely on Infront for global real-time market data, trading, news, and analytics covering key markets. Infront’s proven solutions have been developed over 20 years by industry experts and product development is closely driven by our clients' business needs. The Infront Professional Terminal is the most user-friendly and flexible terminal in the financial market, helping institutions reduce costs, adapt to fast-changing market requirements and work more effectively with increasing amounts of information.

Jag började som en del av deras marknadsföringsteam, för att hjälpa Infront expandera sin verksamhet i Europa. Mina huvudsakliga uppgifter var att förbättra deras lead-generering genom bland annat uppgradering av deras webbplats, sökmotorsoptimering (SEO), web services och integrationer med olika tjänster, CRM uppsättning och integrering samt Google och LinkedIn ads.
Arbetet har utfördes på kundens kontor i Oslo de första 2 åren, och på distans fram till 2023.

As one of the world’s best brand builders, we’re proud to be leading the way in premium drinks – the most exciting consumer products category.

Diageo är moderbolaget till välkända varumärken som Guinness, Red/Blue/Black Label Whiskey, Baileys m.fl.

Tillsammans med ett stort team så var jag delaktig i att utveckla deras digitala plattform för försäljning av sitt utbud genom varumärken som TheBar.com. 

Min roll var mestadels utveckling av Umbraco och deras innehåll på de olika sidorna.


CDON är ett av nordens största onlinevaruhus. Hos CDON finner ni ett ständigt växande utbud inom sport, mode, media, elektronik, livsmedel och mycket mer. Deras ambition är att förse sina kunder med allt ni vill ha till de bästa priserna.

Projektet var att bygga in en kedja post-sale kommunikationer för deras kunder med relevant information och inspiration efter köp av specifika produkter. Jag skapade en struktur som tillåter CDON att skapa dessa livscyklar och enkelt kunna bygga på som dom önskar.


Samarbetet med eBay (DBA, Bilbasen & Bilinfo) startade 2016, då dom behövde en person som skötte om deras löpande kampanjer. Dom använder SmartFocus som leverantör, och jag var en ganska så självklar person att tillsätta för uppgiften.

Kort därpå så fick jag uppgifter att bygga in information i epost, och vi expanderade med olika dataintegrationer för att öka relevansen i deras epostkommunikationer.


Epteca är en agentur som skickar superriktade emails till resebyråers kunder, med blandat information och nyttiga erbjudanden.

Samarbetet med Epteca startade redan 2011, då jag blev anställd av Epteca för att, tillsammans med företagets VD, bygga deras system från grunden.

Idag sitter Epteca i mycket fina och rymliga lokaler i lokala Zug, Schweiz och det är oerhört glädjande att se att det går bra för dom.


Danads erbjuder ett system för bokning av annonser i tidningar och andra medier, och tar bort oerhört mycket av det manuella arbetet för publicerarna under bokningsprocessen.

Jag fick i uppdrag utveckla deras backend-lösning, både APIer, databas och informationsflöden. Arbetet var tillsammans med en annan utvecklare som skötte front-end.

I skrivande stund har Danads har 7 kontor över hela världen.