Svenska English

Era kunder är mitt fokus

Kundlojalitet är något av det viktigaste för dagens företagare

Jag kan arbeta med IT-relaterade projekt, stora som små, men min nisch ligger i kundlojalitetsprogram samt effektiv och relevant information till slutanvändarna.

Marknadsföring mot befintliga är upp till 8x effektivare än att konstant övertyga nya kunder att ni är värdiga deras tid och pengar. Detta är till följd av att befintliga kunder redan känner till er, är trygga med att handla av er och därav har lättare att ta köpbeslut, och ofta för större summa än vad en ny kund gör.
Jag arbetar på samtliga plan, allt från att gräva i databaser efter profileringsinformation till att sätta upp och skicka kommunikation(er) med högrelevant innehåll i rätt tid till kunderna. Resultatet är att kunderna känner att ni bryr er om dom, och er vinst är att kunderna handlar av er på nytt eller helt enkelt minns ert varumärke under en lång tid framöver.

Processerna jag skapar brukar gå att helt automatisera, dvs att då allt är uppsatt så har ni en kostnadsfri och effektiv guldgrävare som arbetar åt er varje dag i veckan!

Förutom denna nisch så erbjuder jag även ett brett utbud av programmerings- och marknadsförings-tjänster.

Rådgivning
Programmering
Umbraco CMS
Epostmarknadsföring
Webbdesign
Underhållsavtal
  • Infront AS
    Infront AS
  • CDON
  • eBay
  • Epteca

Senaste nytt

Image alt

Investeringsmöjligheter

Jag är sugen på att köpa in i något tidigt produktbolag och starta en resa över 5-10 år. Har ni något bra, så tveka inte att höra av er.

Glödlampa

Nya lärdomar

Jag är intresserad av att lära mig både Episerver och Microsoft Dynamics CRM. Har ni ett projekt där ni behöver en junior kompetens inom detta, alternativt ett projekt där man kan växa inom systemen, så är jag villig att axla projektet till ett kraftigt reducerat pris. Dock ska ni veta att jag inte har någon erfarenhet inom dessa systemen sedan tidigare, så jag bör användas som en resurs i ett team där jag även får lite coaching och liknande för att komma igång.