Svenska English

Kunder

CDON är ett av nordens största onlinevaruhus. Hos CDON finner ni ett ständigt växande utbud inom sport, mode, media, elektronik, livsmedel och mycket mer. Deras ambition är att förse sina kunder med allt ni vill ha till de bästa priserna.

Projektet var att bygga in en kedja post-sale kommunikationer för deras kunder med relevant information och inspiration efter köp av specifika produkter. Jag skapade en struktur som tillåter CDON att skapa dessa livscyklar och enkelt kunna bygga på som dom önskar.


Financial professionals across Europe and South Africa rely on Infront for global real-time market data, trading, news, and analytics covering key markets. Infront’s proven solutions have been developed over 20 years by industry experts and product development is closely driven by our clients' business needs. The Infront Professional Terminal is the most user-friendly and flexible terminal in the financial market, helping institutions reduce costs, adapt to fast-changing market requirements and work more effectively with increasing amounts of information.

Jag började som en del av deras marknadsföringsteam, för att hjälpa Infront expandera sin verksamhet i Europa. Mina huvudsakliga uppgifter var att förbättra deras lead-generering genom bland annat uppgradering av deras webbplats, sökmotorsoptimering (SEO), web services och integrationer med olika tjänster, CRM uppsättning och integrering samt Google och LinkedIn ads.
Arbetet har utförts på kundens kontor i Oslo, och kontraktet har varat i ca 2 år.


Samarbetet med eBay (DBA, Bilbasen & Bilinfo) startade 2016, då dom behövde en person som skötte om deras löpande kampanjer. Dom använder SmartFocus som leverantör, och jag var en ganska så självklar person att tillsätta för uppgiften.

Kort därpå så fick jag uppgifter att bygga in information i epost, och vi expanderade med olika dataintegrationer för att öka relevansen i deras epostkommunikationer.


Epteca är en agentur som skickar superriktade emails till resebyråers kunder, med blandat information och nyttiga erbjudanden.

Samarbetet med Epteca startade redan 2011, då jag blev anställd av Epteca för att, tillsammans med företagets VD, bygga deras system från grunden.

Idag sitter Epteca i mycket fina och rymliga lokaler i lokala Zug, Schweiz och det är oerhört glädjande att se att det går bra för dom.


Danads erbjuder ett system för bokning av annonser i tidningar och andra medier, och tar bort oerhört mycket av det manuella arbetet för publicerarna under bokningsprocessen.

Jag fick i uppdrag utveckla deras backend-lösning, både APIer, databas och informationsflöden. Arbetet var tillsammans med en annan utvecklare som skötte front-end.

I skrivande stund har Danads har 7 kontor över hela världen.

Philipp Auger

Philipp Auger

Uppgradering av funktionalitet för Philipp Augers webbshop.

Till webbsida
Nynäshamns Bostäder

Nynäshamns Bostäder

Jag fick äran att designa om hela Nynäshamns Bostäders hemsida, samt lägga till lite funktioner till deras Umbraco-installation.

Till webbsida

Sponsringar

Jag sponsrar vissa lokala organisationer i Lund med hemsida och webbhotell. Har ni en non-profit-organisation i Lund, kontakta mig gärna om sponsring.

Toastmasters

Toastmasters

Toastmasters är en organisation som hjälper sina medlemmar förbättra sin kommunikation och ledarskap genom att hålla publika tal och få kvalitativ återkoppling på dessa.

Jag har sponsrat ToastMasters med en hemsida och webbhotell.

Till webbsida

 

Lunds Schackklubb

Lunds Schackklubb är Sveriges äldsta schackklubb och en klubb och en klubb jag varit aktiv i under 25 års tid. 

Jag sponsrar gladeligen Lunds Schackklubb med hemsida och webbhotell.

Till webbsida